18/6/14

Sessió sobre Slow food al Molí de Mar organitzada per Joves d'empresa de l'ADEG

El dimarts 17 de juny el Joves d'empresa de l'ADEG (Associació d'empresaris del Garraf-Alt i Baix Penedès) van oferir un col·loqui 

sota el títol Paciència i bons aliments dedicada a divulgar la tasca del moviment Slow food i dels consum de productes de proximitat o Km0, de la mà de Pep Salsetes, gastrònom de Granollers, mque es dedica a recuperar llavors antigues de l'horta i a preservar les fruites i hortalisses més genuïnes, i que ha participat en el  desenvolupament de tot un banc de llavors autòctones, i Valentí Mongay, promotor del km0 al nostre país i un dels precursors del slow food a la comarca, és president de Slow food del Garraf i el Penedès.
Més informació: Manifest Slow food (Moviment internacional per a la tutela i el dret al plaer)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada